Het nieuws

Foute Kersttruien is een initiatief van Dé Beursorganisatie, organisator van diverse beurzen en uitgever van magazines op creatief en lifestyle gebied. Wij organiseren oa. de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen en de Creatieve Hobby en Handwerkdagen. Voor meer informatie kijk op www.debeursorganisatie.nl, www.knotsgekkekaartendagen.nl, www.hobbyenhandwerkdagen.nl.

Laatste ingezonden trui
Door Mw. Tineke van Tuinen
Voor Herman van Veen


      Alle truien zien »
      Eigen trui verzenden »

 

3 FM Serious Request!

Komt filmen in Zaltbommel!

In Amerika is het al jaren een trend! Rond de kersttijd wil iedereen graag gezien worden in een ′foute kersttrui′. Een trui, zoals je die wellicht kent uit de film Bridget Jones. Dit jaar wordt dit dé trend in Nederland volgens ingewijden! Paul de Leeuw en Rudolph van Veen werden er in 2010 al in gespot. Wie is de volgende? Gordon, Gerard Joling, Prins Willem-Alexander, Irene Moors of toch Ireen Wust?
 
Serious Request heeft een veilingsite geopend waar allerlei objecten voor het goede doel geveild gaan worden. Deze week heeft BNN over de leukste initiatieve een item opgenomen en daar zijn de foute kersttruien er een van, super natuurlijk! Op woensdag 7 december zijn Sander Lantinga en Ramon Verkoeijen naar Zaltbommel gekomen voor de opnames, een ervaring om nooit te vergeten! In de week voor kerstmis is de uitzending op tv te zien bij 3 FM Serious Request.
 
Ook Gerard Joling laat zich zien in de speciaal voor hem gebreidde trui. Zou het niet fantastisch zijn om met kerst in die trui onder de boom te zitten. Kijk op Marktplaats of verderop op de website om op de truien te bieden.

Vanaf 7 december kun je ook de trotse eigenaar worden van zo′n geweldige foute kersttrui! Naast de veilingsite van Serious request (trui Giel Beelen), worden de truien ook aangeboden via marktplaats en kun je bieden op een van de truien, die speciaal voor BN-ers gemaakt zijn. Staat de trui niet op marktplaats, maar wil je toch een bod uitbrengen? Stuur dan een mail naar info@debeursorganisatie.nl en vermeld daarin de trui en het bod en we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Bied mee en steun een goed doel!
 

 
 
         
 

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de wedstrijd Foute kersttruien en de beurs KerstCreaties?

     
        
Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief.
         

Kijk voor breiproducten op www.trendje.nl


Algemene vragen

Neem contact op met Dé Beursorganisatie
Telefoon: +31 (0) 418 511164
Email: info@kerstcreaties.nl

Volg ons op VolgHyvesJoin us at Facebook